Barion Pixel
,

ROVICKY UTAZÓ HÁTIZSÁK – PIROS – R-PLEC-RED – 40 X 25 X 20 CM

8 490Ft

Méretek

– Magasság: 40 cm

– Szélesség: 25 cm

– Mélység: 20 cm

– A heveder maximális hossza: 90 cm

– Fogantyú magassága: 10 cm

Tágas, könnyű utazó hátizsák – Rovicky

Kényelmes, egykamrás utazó hátizsák. Modell sportos stílusban és élénk színekben. A légitársaság ingyenes kézipoggyászra vonatkozó követelményeinek megfelelően készült.

Kézipoggyásznak tökéletes

A hátizsák nagyszerű választás minden stílusos utazáshoz! Ideális Wizzair/Ryanair kézipoggyásznak – megfelel a méretkövetelményeknek (40x20x25), így ingyenesen felviheted a fedélzetre .

Az ingyenes kis kézipoggyász maximális mérete a Ryanair vonalakon – 40 x 25 x 20 cm, súlykorlátozás nélkül (az előtted lévő ülés alá kell férnie)

– A Wizzair vonalakon ingyenes kisméretű kézipoggyász maximális mérete – 40 x 30 x 20 cm, súlya legfeljebb 10 kg (az előtted lévő ülés alá kell férnie)

Bőrönd fogantyú

Praktikus megoldás, amely minden utazást sokkal kellemesebbé tesz! A hátizsák hátsó falán egy fogantyú található, amit a bőröndre rögzíthetsz.

Könnyű és funkcionális

Egy kis súlyú ( 200 g ) hátizsák lehetővé teszi, hogy többet pakoljon, hogy ne lépje túl a légitársaságok súlyhatárait. A kínált modell 1 tágas, tömör cipzárral zárható rekesszel rendelkezik. Az elején egy biztonságos cipzárral zárható zseb található az apróbb tárgyak számára.

Állítható vállpántok

A kényelmes viseletről állítható hosszúságú, kényelmes nadrágtartó gondoskodik. Ennek köszönhetően a hátizsákot tökéletesen az alakodhoz igazíthatod.

Availability: Készleten

Cikkszám: 60486592 Kategóriák: ,
Shopping Cart
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com