Barion Pixel
,

Peterson Férfi Bőr Pénztárca Szett + Kulcstartóval Set-M-N992L-Kcs-1657 Black

8 990Ft

Méretek

Magasság : 10 cm | Szélesség : 12 cm | Vastagság : 2 cm

 

Ajándék szett: férfi bőr pénztárca és kulcstartó – Peterson

Kiváló minőségű | A pénztárca természetes bőrből készült; Klasszikus vízszintes vágás | Fekete pénztárca. Elejét dombornyomott márkalogó díszíti. Modell vízszintes helyzetben külső zárással;

Tágas és funkcionális | Könnyedén elfér benne kártyák és dokumentumok, amelyek mindannyiunkkal rendelkezünk, például személyi igazolvány vagy jogosítvány, de nagyobb méretű dokumentumok is. Itt lesz a helye a közlekedési osztály borítójában lévő regisztrációs igazolásának is, a készpénzről nem is beszélve – sok érme és bankjegy könnyen elfér itt;

Kártyái védelme | RFID BLOCKING SYSTEM technológiával felszerelt , amely megvédi a közelítéskártyákat, biometrikus dokumentumokat, személyi igazolványokat és tömegközlekedési kártyákat az adatok jogosulatlan leolvasásától;

Stílusos kulcstartóval kiegészítve.

Kulcstartóval együtt

Elegáns logós kulcstartó, amely nagyszerűen kiegészíti kulcsait, nemcsak vizuális megjelenést, hanem további biztonságérzetet is kínál. A kulcstartóhoz rögzített kulcsok elvesztésének valószínűsége mindig kisebb.

 

Belső szervezés

A pénztárca tartalma:

8 rekesz kártyáknak , névjegykártyáknak vagy dokumentumoknak ;

4 zseb nagyobb dokumentumoknak, például regisztrációs igazolásnak a borítóban a kommunikációs osztálytól;

A pénztárca közepén hímzett 1 db cipzáras rekesz .

A kártyák és dokumentumok tárolására szolgáló rekeszeket kopásálló logóval védik . Ezzel elkerülhető a bőr sérülése a kártyák behelyezésekor és eltávolításakor.

 

Készpénz részleg

A pénztárca is nagyon tágas, ha készpénzről van szó. A pénzes zsebek, valamint a kártyarekeszek szintén kopásálló béléssel vannak bélelve.

 

az érméket 1 pattintással zárható zsebbe teheted;

A bankjegyek számára 2 külön rekesz található . Ez a számú zseb lehetővé teszi a bankjegyek elkülönítését, ha például egynél több valutát használ.

Kiegészítő külső zseb

A pénztárca hátulján található zseb nagyon kényelmes. Beillesztheti a leggyakrabban használt kártyát, vagy egyszeri tömegközlekedési jegyek helyeként is használható.

Availability: Készleten

Cikkszám: 51429508 Kategóriák: ,
Shopping Cart
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com