Barion Pixel
,

Peterson Utazótáska Mintás Ptn Tp-07

10 990Ft

Méretek:
Magasság : 25 cm | Szélesség : 40 cm | Vastagság : 20 cm
Fogantyú magassága : 20 cm
Maximális szíjhossz : 130 cm
Wizz Air kézipoggyász – Megfelel a követelményeknek

Mintás kézipoggyász – Peterson
Kényelmes, egyrekeszes utazótáska. Botanikai nyomattal díszítve. A légitársaság ingyenes kézipoggyászra vonatkozó követelményeinek megfelelően készült.

Kézipoggyász a repülőhöz
A táska tökéletes  kézipoggyásznak a Wizzair/Ryanair számára – megfelel a méretkövetelményeknek   (40x20x25) , így ingyenesen felviheted a fedélzetre .

A Ryanair ingyenes kisméretű kézipoggyászának maximális méretei – 40 x 25 x 20 cm, súlykorlátozás nélkül (elülső ülés alatt kell elférnie):
A Wizzair vonalakon ingyenes, kisméretű kézipoggyász maximális mérete – 40 x 30 x 20 cm, súlya legfeljebb 10 kg (elöl kell lennie az ülés alatt).
Vidd ki a reptérre
Egy kis súlyú ( 370 g ) táska lehetővé teszi, hogy többet csomagoljon, hogy ne lépje túl a légitársaság súlyhatárait. A kínált modell 1 tágas, tömör cipzárral zárható rekesszel rendelkezik.
A táska elején egy kis zseb található,  biztonságos cipzárral zárva .

Bőröndtartóval
Praktikus megoldás, amely minden utazást sokkal élvezetesebbé tesz – a táska hátsó falán található egy fogantyú, amelyet a bőröndödre rögzíthetsz.

Kényelmes viselet
A hosszú pántnak köszönhetően, amelyre a táska fel van akasztva, kényelmesen viselheti a vállán, vagy a testén áthajtva. A pánt állítható – hosszát könnyedén az alakodhoz és magasságodhoz igazíthatod. Maximális hossza 130 cm .
De az öv nem minden. Ennek a modellnek két lekerekített fogantyúja is van, amelyek magassága körülbelül 20 cm .

Elfogyott

Cikkszám: 23774162 Kategóriák: ,
Shopping Cart
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com