Barion Pixel
,

PETERSON BŐRÖND PTN 8015-S-6454 Black

14 990Ft

Méretek

Kis Bőrönd: MA-55 | SZ-38 | MÉ-23 cm

Peterson Bőrönd

Egy stílusos, kis méretű hardshell bőrönd tökéletes választás, ha rövidebb útra indul. Nagyon strapabíró, funkcionális és mindenekelőtt könnyű, eredeti dizájnjával és szí

neivel kiemelkedik.

Szilárd felépítés

A bőrönd nagyon tartós és karcálló ABS+ anyagból (akrilnitril, butadién, sztirol) készült . Anyaga nedvességálló, vízálló és könnyen tisztán tartható.

Kerekeken

Bőrönd 4 strapabíró, teljesen forgatható (360 ° ) csapágykeréken, amelyek biztosítják az alváz csendes működését. Praktikus megoldás, melynek köszönhetően kényelmesen szállíthatja csomagjait.

Bőrönd kódos zárral

A zár gyárilag úgy van beállítva, hogy „000” állásban nyíljon. Megtarthatja ezt a beállítást sajátjaként, vagy beállíthat egy másikat a következő lépésekkel:

1. Mozgassa a gombot a nyíllal jelzett módon, és tartsa lenyomva a következő lépésig

2. Forgassa el a számgombokat a saját kódkombinációjának beállításához

3. Engedje el a gombot, és fordítsa el a gombokat más számok felé, hogy a saját háromjegyű kombinációja ne legyen látható.

Behúzható fogantyú

A bőrönd kétkaros teleszkópos fogantyúval rendelkezik, amelyet bármikor könnyedén kihúzhat. Ennek köszönhetően a csomagokkal való mozgás hatékony és kényelmes lesz.

A fogantyú maximum 38 cm-ig nyúlik ki.

Tágas és funkcionális

A belső tér két tágas kamrára oszlik. Az egyik oldalon elasztikus hevederek biztosítják a tartalmat elmozdulás ellen. A második cipzárral záródik.

Availability: Készleten

Cikkszám: 73915300 Kategóriák: ,
Shopping Cart
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com