Barion Pixel
,

BŐR BRIEFKO 107-CNP Black

7 990Ft

Méretek

Magasság:10 cm | Szélesség:18 cm | Vastagság:3,5 cm

A legnagyobb zseb méretei* : 13x17x8 cm

pénztárca a legjobb minőségű természetes marhabőrből praktikus és nagyon tágas – a pénztárca belsejét 100%-ban kihasználták, így minden kártyája, dokumentuma, készpénze megtalálja a helyét

divatos dizájn és magas funkcionalitás – ennek a modellnek a használata tiszta öröm lesz!

biztonságos és kényelmes rögzítés – a pénztárca 3 lépésben rögzíthető biztonságos tűkkel. Ha a pénztárca

színültig meg van tömve, akkor a legmagasabb lyukhoz rögzítheti, ami lehetővé teszi, hogy sok mindent elférjen a pénztárcában és rögzítse egyszerre

egy pénztárca, amely megfelel a legmerészebb elvárásainak!

A pénztárca tökéletes pincérként dolgozó nők és férfiak számára. Mega tágas. Hatalmas, 13x17x8cm méretű zsebbel felszerelve, melybe jegyzetfüzet, pénz, toll vagy a vásárlók rendelései is elférnek.

Ez a pénztárca egy mega nagy zseb mellett további rekeszekkel is rendelkezik, amelyek mindenféle jegyzet tárolására alkalmasak.

Érdemes megjegyezni, hogy a pénztárcát nem feltétlenül csak professzionális pincérek számára szánják.

Minden nő sikeresen használhatja mindennapi használatra is. Nagyon funkcionális, és alkalmas különféle formátumú dokumentumok tárolására is.

Lengyel márka – garancia a kiváló minőségre

A bemutatott pénztárca olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyszerű termékké teszik. Mindannyian értékeljük azon termékek legmagasabb minőségét, amelyekbe úgy döntünk, hogy beruházunk. Hasonló a helyzet a mi pénztárcánkkal is.

A legjobb minőségű alapanyagokból varrva. A tartós természetes bőr nem minden. Erős szálak a pénztárca varrásához, fém szerelvények – ezek a rejtvények egy logikai egészet alkotnak – egy kiváló minőségű pénztárca!

A márka logója dombornyomott a pénztárca elején.

Hely a dokumentumok számára

Ez a modell egy jól rendezett íróasztalhoz hasonlít, mert rengeteg zseb és rekesz van. Soha nem fog kifogyni a helyből a hűségkártyák, dokumentumok vagy családi fényképek elrejtéséhez.

Ha végső soron pincér munkára szánjuk a terméket, akkor ismét érdemes hangsúlyozni, hogy ebben a szakmában minden szükséges kelléknek meglesz a helye! Többé nem kell megtöltenie zsebeit pénzzel, megbízásokkal és bankjegyekkel. Hadd segítsünk, és fontold meg, hogy olyan pénztárcát válassz, amiben mindent szépen rendezhetsz 🙂

A pénztárcában található:

4 rekesz kártyáknak , névjegykártyáknak vagy szabványos formátumú dokumentumoknak;

1 rekesz nagyobb okmányok, például vezetői engedélyek tárolására a szállítási osztálytól;

6 nagyon tágas zseb, köztük egy hatalmas zseb , amelyben pénzt, jegyzeteket, megbízásokat vagy tollat ​​tárolhat.

Pénz rész

az érméket 1 dupla cipzáras zsebbe teheted . A zseb nagyon kényelmesen használható! Az érmék

eltávolítása és behelyezése soha nem volt olyan kellemes, mint ennél a modellnél;

3 nagyon széles, nyitott zseb található a bankjegyek számára . Ez a számú zseb lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű papírpénzt helyezzen el pénztárcájában. Ez a számú rekesz lehetővé teszi a pénz pénznemek szerinti csoportosítását is, ha a lengyel zlotynál többet használ.

A készpénzes zsebek is szövet béléssel vannak ellátva.

Availability: Készleten

Cikkszám: 61622579 Kategóriák: ,
Shopping Cart
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com